Historiek
Firma "Van De Putte nv." werd enkele decennia geleden opgericht door Dhr. Van De Putte Julien, lag tot voor kort eerder anoniem weggestoken langs de straat. In 2010 zijn we begonnen met het bijbouwen van een nieuw magazijn met daarboven burelen voor de mensen van de administratie en directie. Onze atelier neemt nog verdere uitbreiding met hypermoderne machines die ons toelaten om te allen tijde aan de groeiende vraag naar kwaliteitsschrijnwerk te kunnen blijven beantwoorden. Momenteel stellen we 40 mensen tewerk en groeiden we in ruim 30 jaar uit van kleine, lokale schrijnwerkerij tot een familiale onderneming die tot ver over de provinciegrenzen actief is.
 
Visie en strategie
Als familiaal bedrijf met een open karakter streven wij naar een optimale communicatie tussen bouwheer, architect en aannemer. Bouwtechnische punten inherent aan de plaatsing van buitenschrijnwerk, worden reeds van in de beginfase besproken wat het verder verloop van het dossier ten goede komt.
 
Uiteraard wordt er steeds op maat gewerkt, in overleg en volgens wens van de klant. Naast de "klassieke" raamproductie heeft firma Van De Putte & Zonen eveneens een stevige reputatie opgebouwd in de vervaardiging van erkers, veranda's, lichtstraten en gordijngevels.
 
Permanente interne controle, evaluatie en bijsturing van het productieproces staan borg voor een kwalitatief hoogstaand eindproduct. Dit gekoppeld aan een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding, geschoolde plaatsingsploegen en een klantvriendelijke service (ook na verkoop).
 
 
...DIT IS FIRMA VAN DE PUTTE & ZONEN 
 
Voorstelling
Burelen
Hierboven vindt u een kleine voorstelling van de burelen
Atelier
Hierboven vindt u een kleine voorstelling van de werkplaats
Plaatsing
Hierboven vindt u een kleine voorstelling van de plaatsingsdienst
Opendeurdag 2012
Hierboven vindt u een kleine voorstelling van onze opendeurdag
Productiefilm
Van kennismaking tot facturatie.

Muziek: Manfredt - Wellfeatered; St Germain - Deep In It
Camera & montage: Sarah Van de Putte

In de media

Voor de Confederatie Bouw, hebben we meegewerkt aan het tv programma

"Puur vakmanschap" die in 2010 te zien was op de regionale zenden AVS.

Hieronder vind u afleveringen 3 en 4 terug, die handelen over buitenschrijnwerk in

de bouwfase.

Artikel uit Close Up News