ALU-VAN DE PUTTE is reeds 30 jaar actief als fabrikant van SAPA ramen & deuren

ALU-VAN DE PUTTE

Bedrijfshistoriek

Terug naar de startpagina

Familiaal bedrijf met een open karakter

Firma “Van De Putte nv” werd enkele decennia geleden opgericht door Dhr. Van De Putte Julien.

In 2010 zijn we begonnen met het bijbouwen van een nieuw magazijn met daarboven burelen voor de mensen van de administratie en directie. Onze atelier neemt nog verdere uitbreiding met hypermoderne machines die ons toelaten om te allen tijde aan de groeiende vraag naar kwaliteitsschrijnwerk te kunnen blijven beantwoorden.

In ruim 30 jaar groeiden we uit van kleine, lokale schrijnwerkerij tot een familiale onderneming.

ALU-VAN DE PUTTE  is een familiebedrijf waar kwaliteit en service garant staan. Dankzij ons hypermodern machinepark en de samenwerking met zeer goede medewerkers bieden wij u buitenschrijnwerk aan dat voldoet aan de strengste normen en eisen.

Daarvan is de CE-markering het grootste bewijs.

Kwaliteit, een erezaak

Als toonaangevende speler op de markt maken we van kwaliteit een erezaak. Door onze jarenlange ervaring, uitgebreide kennis, flexibiliteit en creativiteit in combinatie met een eigen atelier- en plaatsingsdienst, kan ALU-VAN DE PUTTE uw ramen volledig op maat en naar wens realiseren. Dit steeds met een correcte prijs/kwaliteit, service en zorg!

Daarbij verwerken we enkel materialen en merken die hun kwaliteit en duurzaamheid al ruimschoots hebben bewezen, zoals aluminium raam- en deursystemen van Sapa, beglazing van Saint-Gobain, verluchtingssystemen van Renson, …

Klik hier voor een overzicht van onze partners »